Beoordelingen van Hanako Heiloo

Recente recensies van Hanako Heiloo

5 sterren na 40 reviews

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd en erg goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer goede kwaliteit. Echt top!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi verzorgd, op tijd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het beste Japanse restaurant van Noord Holland!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en hele goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd. Was lekker. Zat alleen geen saus bij de sushi

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

GE-WEL-DIGE Sushi! De beste van Alkmaar en omstreken

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld! Heerlijke sushi en de kip hebben wij nergens zo lekker gegeten. Alleen waren de Edamme boontjes vergeten (geen groenten vandaag dus)

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Hanako, wat een zalige sushi, vers en verrassende smaken. Ook de bezorging was helemaal top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer voortreffelijk gegeten! Bedankt hanako

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo doorgaan. Ook een vriendelijke bezorger met oog voor detail!!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel gebracht.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, netjes verpakt en aangeleverd. Exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond precies op tijd klaar en het was héérlijk! Thanks Andrew!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal toppie. Bedankt voor de heerlijke maaltijd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd! Echt een aanrader.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en vers! Goede service en dienstverlening.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier sushi besteld en zeker niet de laatste keer! Wat was het heerlijk. Zelfs de gyoza (die ik elders niet zo goed vond) heeft de route naar ons huis overleefd en smaakte enorm lekker! Arigato gozaimasu :-)

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al geruime tijd is Hanako ons favo sushi restaurant. Corona heeft ons nu al twee maanden weerhouden te genieten van de vers en live bereide tongstrelende sushi creaties in het restaurant. Gelukkig biedt afhalen een uitkomst voor nu. Straks, na corona, snel weer een tafel bestellen! PS: de Chef Special is elke keer weer een culinair kunstwerk!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Het enige wat ik misde was een flesje soyasaus.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker, hoge kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en duidelijk doorgekregen hoe laat we de bestelling konden verwachten :-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd bezorgd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De sushi was vers en genoeg keuze ook voor niet sushi liefhebbers!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wederom heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi gegeten! Ik was al een tijdje op zoek naar een goede sushi en die heb ik nu gevonden!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, echt top!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar ik miste gember en wasabi

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische box smaakte heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! De sauzen die zij gebruiken voor de sushi is uniek. Echt heel lekker. Verder ook erg vriendelijk personeel.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima sushi goede /snelle service!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Heerlijke verse sushi. En op tijd geleverd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld, echt een top restaurant als je van Japans eten houdt. Ook de thuisbezorging was keurig en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de sushi en precies op tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Lekker eten, altijd keurige tijd indicatie wanneer bestelling gereed is

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en uitstekende service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.